Vágy-probléma-félelem

Ajánlat - Előny: Hogyan fordítsd javadra a digitális jelenlétet

Coach

Tipikus probléma, amiben segíteni tudsz…

Oktatók

Tipikus probléma, amiben segíteni tudsz…

Online jelenlét alapvető eszközei

Legyen szó ingyenes, vagy fizetős eszközökről, ezeket alapvetően használnod szükséges, ha hatékony online jelenlétben gondokozol.

Én, mint online mentor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Csali anyag (ebook, video, tréning)

Vezetés és szervezés (menedzsment) szakon fogok végezni, de mivel nagyon nem érzem sajátoménak, már egyetem közben elkezdtem kacsintgatni az online marketing világába. Pár tréningen részt vettem már, de azért még az elején járok, viszont az a nézőpont, ahogy Tamás hozzááll az online marketinghez az nagyon egyedi. Minden magába szippantott tudást átgondol , átél, megtapasztal és utána úgy adja vissza, hogy még könnyebb dolgod legyen a megértésével. Folyamatosan új ötletekkel áll elő, ami személyre van szabva, tehát beleéli magát a helyzetedbe. Sokat tanultam már eddig is tőle és mentoromnak tekintem. Mindig várom a következő alkalmakat. Köszönöm!
Károly Domokos
Károly Domokos
Vállalkozó
Nagyon hasznos és mindamellett kellemes volt Tamással dolgozni. Nekünk fontos volt a gyakorlatiasság és sok kihívó és fejlesztő feladatokat kaptunk. Az elmélet sem maradt el! Nem egy kész terv szerint dolgozott velünk, hanem az egyéni szükségleteinket maximálisan figyelembe véve állította össze számunkra a tanulnivalókat, pedig ez neki biztosan többletmunka volt. Köszönjük szépen a sok együtt töltött órát!
John Doe
Designer

Rólam

Rövid bemutatkozás arról, hogy mi a küldetéstudatom