Készíts weboldalt

5 nap alatt

akkor is ha nem vagy szakértő!

Vállald az 5 napos kihívást, add meg az adataidat és elküldöm a KÉSZÍTS WEBOLDALT WordPress-el 5 nap alatt video tervezőt:

[mailerlite_form form_id=1]
WordPress weboldal készítése

Szeretnél honlapot készíteni, de...

Fogalmad sincs, hogy hol kezdjed, pedig tudod, hogy a 21. század egyik lehetősége az online jelenlét. Te is tudod, hogy aki nincs jelen a neten, az nem is létezik! Viszont nem tudod, hogy hol kezd el. 

Sokan a WordPresst ajánlják, de másik szerint ez kezdőknek túl nehéz.

Halogatod az indulást, mert azt hiszed mindent tudnod kell...

Ahhoz, hogy elindulj, nem kell mindent tudnod. Elég, ha tudod a célod, majd ehhez a következő lépést kell csak megtanulnod. Miért fizetnél 100.000-ket azért, amit te is meg tudsz csinálni? Ha ismered a rendszert, akkor nem csak az apró, hanem a nagyobb változásokat is gondtalanul megcsinálhatod.

Weboldalkészítés lépései

Ezért készítettem el az 5 napos weboldalkészítő tanfolyamot!

Hiszem, hogy a weboldalkészítés a 21. században elsajátítható képességek között az egyik legfontosabb, hiszen mindenn nap ezt használjuk, ezzel élünk. Akár saját munkádban, akár munkahelyeden használod, biztosíthatod azt a tudást, amivel megalapozod a jövőbeli sikeredet.

A Készíts weboldalt 5 nap alatt tanfolyam elsődleges célja, hogy gyakorlatban tudd alkalmazni tanultakat.

A tanfolyam célja nem az, hogy különböző kódokkal küszködj, hisz’ ezekre nincs szükség az elinduláskor. Profi rajzprogramokkal sem kell küzdened, mert honlapot szeretnél, nem grafikus kiállítást. 

Amire megtanítalak, hogy mik azok a szempontok a honlap készítésénél amikkel a látogatóidat eléred és ezeket hogyan tudod a legegyszerűbben megvalósítani. Célom, hogy olyan egyszerű részekre bontsam, amit olyan könnyű lesz összerakni, mint a legot. Ha eddig bénának, frusztráltnak érezted magadat képessé és magabiztossá válsz az online jelenlétben.

Célom az, hogy...

Magánszemélyeknek, kisvállalkozóknak és többszáz millliós cégeknél felügyeltem az online folymaatokat. Sok oldalról megtapasztaltam, hogy milyen buktatók és lehetőségek vannak az online jelenlétben. 

Célom, hogy a tudást úgy adjam át, hogy azt valóban gyakorlatban tudd alkalmazni. #csakcsináld

hogy működik?

Miután megadod az nevedet és az e-mail címedet egy levelet kapsz tőlem, amiben megtalálod  az 5 napos kihívás első részét. Először nézd meg a rövid videot, hogy lásd merre tartunk. 

Ezek után rövid 5-15 perces videokban bemutatom az egymásra épülő lépéseket, amit egyből gyakorlatban ki is próbálhatsz.

24 órával később újabb levelet kapsz, így a második nap videoit is megnézheted. (Plusz egy Facebook csoportban a kérdésidet is felteheted (nincs hülye és megválaszolatlan kérdés sem).

Amit megtanulsz

eszközök
  • hogyan válasz tárhelyet
  • hogyan telepítsd a WordPresst
  • hogyan válasz oldalkinézetet, mégha nem vagy grafikus
  • hogyan állítsd be az oldalad
  • hogyan készíts oldalakat, blog bejegyzéseket
  • hogyan alakítsd ki a menüt
  • színek fontossága
  • milyen marketing szemlélettel alakítsd ki az oldalt, amit sokan figyelmen kívül hagynak
  • mi az ideális (és nem tökéletes) honlap titka
A Készíts weboldalt 5 nap alatt kihívás egy teljes weboldal elkészítését mutatja be egymásra épülő lépéseken keresztül személyes vagy céges szemlélettel rendelkezőknek, akkor is ha nem rendelkezel webmesteri szemlélettel!

Fogadd el a kihívást, kezd el MOST!

[mailerlite_form form_id=1]

Várlak! Tamás #csakcsináld