Coaching

Lépj a gyorsítósávra, konzultáljunk 1:1-ben.

coaching

A személyes coaching mindig a leghatékonyabb formája egy probléma megoldásának. A tréningeken és/vagy csoportos képzéseken inkább általános kérdésekre kaphatsz választ, míg egy személyes auditon a Téged és a cégedet érintő kihívásokra kapsz egyedi és fókuszált megoldásokat. 

A coach feladata, hogy külső szemlélőkét rámutasson olyan problémákra és lehetőségekre, amiket te a napi folyamatokból nem vagy képes észre venni és megoldani. 

Ahogy dolgozom

A beszélgetések 3 alapvető módszeren alapulnak, miután megfogalmaztuk a valós problémát:

fogalmak

Megismerjük a probléma megoldásához elengedhetetlen fogalmakat

eszközök

Megkeressük a változáshoz szükséges eszközöket, amik a fejlődéshez szükségesek

Gyakorlás

A felismert megoldásokat begyakoroljuik, hogy a változás tartós legyen

A coachingról

A Coaching folyamat egy nagyon erőteljes megoldása annak, ha gyorsan és hatékonyan szeretnél előre lépni a problémáid megoldásában. 

Tapasztalataim alapján 5-7 alkalom elégséges lehet egy probléma felderítésére és megoldására. 

Coaching alatt teljes figyelmet szentelek a számodra és a Téged érintő problémára, ami talán az egyik legerőteljesebb feladat, mert arra van szükség, hogy átlássunk azokon a korlátokon, amik akadályoznak a változásban. 

Az alkalmak lehetnek online és offline, ha lehetőség van rá, akkor semleges helyet keresünk, hogy kiszakadva a hagyományos környezetből még könnyebben rá tudj nézni a változás megoldásaira. Időtartam 1,5-2 óra (volt 3,5 órás coaching is, mert annyi idő kellett a megoldás megtalálásához).

Keress bizalommal és vedd a kezedbe a dolgaid irányítását!