amit megvalósítunk

Tervekből a valóság...

01.

gondolkodás

Tetteinket a fejünkben lévő gondolkodási minták határoznak meg. Ezek a minták segítik vagy éppen gátolják azt, hogy a célunkat milyen módon valósítsuk meg. Az élet és egy vállalkozás is arról a szól, hogy a problémákat hogyan oldjuk meg

Mivel minden fejben dől el, így legfontosabbnak azt tartom, hogy ismerd fel a gondolkodási mintáidat, majd alakíts ki újakat, amik segítenek, hogy elérd a kitűzött célodat.

02.

marketing stratégia

Ha meg van az a termék, amit értékesíteni szeretnél, akkor ne bízz a reménymarketingben (valaki majdcsak rátalál és megveszi). 

A marketing egy tudatos, felépíthető és skálázható folyamat, amelyek lépcsőit folyamatosan egyre jobbá lehet fejleszteni. 

Legnagyobb előnye, hogy az egész folyamatot elsőre nem kell tökéletesen kidolgozni, hanem elég az irányt meghatározni, majd minden egyes lépésnél segíteni kell a látogatót a következő lépés eléréséhez. 

Ez egy folyamat, hagyjuk ki a véletlent!

03.

weboldal

Minden weboldal egy elsődleges céllal kell, hogy rendelkezzen. Ezt a célt a marketing stratégiához igazítjuk és ennek rendeljük alá a tartalmat, a kinézetet, a termékeket és minden funkciót, amit korábban előre meghatároztunk. 

Minden, ami nem segíti az előzetes célt, felesleges lefejleszteni, kommunikálni és kitenni az oldalra.

04.

webshop

Legyen szó egy egy termékes, 10-12 termékes vagy komplex webáruházról, minden esetben folyamatokban kell gondolkodni, hogy a vevő hogyan jut ahhoz a termékhez, ami megoldja az aktuális problémáját. 

A jól felépített webáruház, segíti a vásárlót abban, hogy értéket kapjon a pénzéért. 

Minden esetben a célnak megfelelő webáruház motorral kell dolgozni, hogy a lehető legjobb folyamatokat alakítsuk ki.

05.

oktatás

Amiben hiszünk, hogy minden megtanulható, ha bele tesszük a megfelelő mennyiségű időt és energiát.

Így nem csak az átadott honlapok kezelését tanítjuk be, hanem képzéseket is tartunk, hogy a te is megtanuld azt, hogy hogyan készítsd el online jelenlétedet vagy hogyan tanuld ki ezt a remek szakmát. 

06.

szövegírás

A szövegírást sem bízzuk a véletlenre. Hisszük, hogy létezik egy olyan egzakt módszer, amivel kideríthetjük hogyan kommunikálj a célpiacod részére.

Erre építeni, az egyik lehető legmegbízhatóbb módszer – így a honlapod látogatói a saját problémáik és vágyaik megoldását olvassák a honlapodon.  

07.

tárhely

Kisebb vagy nagyobb tárhelyre van szüksége honlapodnak? 

Ultra gyors szervert szeretnél használni? Igényeidre szabottan biztosítunk weboldalaidnak megfelelő tárhelyet.

08.

karbantartás

A honlapod elkészítése után sem hagyunk magadra. Kérésedre akár folyamatosan karban tartjuk, hogy mindig napra készen fogadhassa a látogatókat.

Technikai támogatásunkkal a folyamatos üzemkészségét biztosítunk.